🙋‍♀️  Vi vil informere dere om at vår billettleverandør TicketCo har sendt e-post til alle som kjøpte billetter til forestillingen 🎫. Følg instruksjonen i e-posten for refusjon av beløp. Om du ønsker er det også mulig å gi beløpet til NEBUT.
Om du ikke har sett e-posten så sjekk i spam mappen. Ta kontakt om det er noe du lurer på.
Inntil vi sees – ta vare på hverandre ❤️

—————-
21. mars 2020
Nå skulle det kriblet ekstra i mange NEBUT mager, fulle av forventninger til helgens premierer. Sånn er det ikke nå. Kribling og premiere må vente til høsten. Som dere sikkert har fått med dere har NEBUT utsatt Shrek Jr. Vi kommer tilbake til dere med nye datoer for forestillingene til denne fantastisk morsomme musikalen.
Vi jobber sammen med TicketCo for å få til refundering av billetter. De har for tiden mange endringer og avlysninger å jobbe med, så det kan gå enda en liten stund før alt er klart. Tusen takk for tålmodigheten deres; det ordner seg!

Vi vil samtidig også takke alle våre sponsorer og støttespillere gjennom disse koronatidene.

Dersom du har DT+ kan du lese en reportasje om oss her

Vi gleder oss til å se dere igjen! Shrek will be back!